KMH

SEB Produkter er norsk agent for den anerkjente rørprodusenten KMH.

Vi fører et komplett utvalg av rør- og rørdeler som 2-veisfordelere, spjeld, bend, gummideksler, inspeksjonsluker etc. i meget god kvalitet.

Kompetent og innovativ med mer enn 30 års erfaring

KMH er i likhet med SEB Produkter et familiefirma og drives i dag av datteren til firmaets grunnelgger. Gjennom de siste årene har de utviklet seg og ekspandert både salgs og produksjonsmessig. Bak seg har de mer enn 30 års erfaring med utvikling og produksjon av rør og rørdeler for salg over hele verden, og er en av de ledende produsentene i Europa. Tysk presisjon og kvalitet i alle ledd sikrer deg som kunde det beste resultatet, enten det er lakkerte, galvaniserte eller rustfrie deler.

De pulverlakkerte rørene er behandlet både utvendig og innvendig. Dette gir en hard og glatt overflate, noe som understreker den gode kvaliteten. KMH lagerfører et utall av standarder, og er spesialister på spesialdesign av individuelle rørsystemer og spesialtilpassede produkter av alle slag. Når de i tillegg er svært fleksible og raske i produksjonen kan det ikke bli annet er veldig bra.

Vårt sortiment:

SEB Produkter AS lagerfører et betydelig utvalg av rør i 2 og 3 mm her i Norge. Vi kan også tilby spesialtilpassede deler, dimensjoner og overflatebehandlinger. (Special design)
Her finner du mer informasjon om rørene vi selger fra KMH.